Olen 37-vuotias perheellinen innovatiivinen pienyrittäjä. Olen kouluttautunut läpi aikuisikäni ja sillä tiellä jatkan mielelläni, tiedonjanoni tuntuu olevan pohjaton. Jokainen koulutuspäivä on ollut antoisa ja avartanut maailmankatsomustani mielettömästi, suuri kiitos kouluttajilleni! Olette jokainen timantin arvoisia, asiaanne perehtyneitä ammattilaisia.

Olen fysioterapeutti, valmsituva urheilufysioterapeutti, functional trainer, personal trainer- toptrainer, ryhmäliikunnanohjaaja, FLT- ravintovalmentajaopiskelija, esiintyjä ja juontaja.

Olen onnellisessa asemassa saadessani tehdä tätä monipuolista työtä josta todella nautin. Olen rakastunut ammattiini ja tässä saan toteuttaa haluani auttaa ihmisiä, sekä käyttää laajentuvia osaamisalueitani sen toteutumiseksi. Fysioterapeuttina koen ravintoasioiden ja psyykkisen jaksamisen hyvin tärkeänä aktiivisen fysioterapian keskiössä.

Olen tanssinut pienestä pitäen hyvin monipuolisesti ja nyt saan jakaa tanssin iloa ryhmäliikuntatuntien sekä tanssiryhmäni esiintymisten kautta. Kehon kanssa touhuaminen ”kehonpainoharjoittelu ja temppuilu" ovat minulle yhtä luonnollista kuin tanssiminenkin.

Haluan antaa asiakkailleni toisenlaisen, uudenlaisen lähestymistavan hyvinvoinnin edistämiseksi. Siihen kuuluvat ehdottomasti iloinen ja luonnollinen liike, oivallus oppimisen kautta ja tasapainoisen psykofyysisen kokonaisuuden ymmärtäminen. Haluan jakaa asiakkailleni terveyden ja hyvinvoinnin sanomaa eteenpäin työlläni jota teen intohimolla ja herkällä otteella.

Terveisin,
Makkia-Maria

Ps. Marian CV voit kurkata täältä