Maria

Olen 34-vuotias yritteliäs ammatinharjoittaja. Juureni ovat Rovaniemellä, jossa olen saanut kunnian syntyä ja viettää elämäni alkutaipaleet. Tämän vuoksi saatat kuulla minun puhuvan tunnilla välillä laphalaishella murtheella. Toimin Salon alueella fysioterapeuttina, ryhmäliikunnanohjaajana, yksilöohjaajana, koulutettuna hierojana ja sivutoimisena opettajana. Olen tanssinut pienestä asti erilaisia tanssityylejä, lopulta brasilialaisten tanssien rentous, välittömyys ja energisyys valloittivat sydämeni.

Minulla on ollut ilo saada elämääni kaksi samanlaista ja jokseenkin erilaista valopilkkua, identtiset kaksostyttöni, jotka ovat aarteeni. Tyttärieni lisäksi perheeseeni kuuluu aviopuolisoni Hanssi ja hänen kaksi poikaansa. Uusioperheemme neljä karvaisempaa asukkia ovat kotimme sohvavaltaajat kaksi koiraa ja kaksi chinchillaa. Meidän perheen touhottajatittelit menevät ylivoimaisesti minulle ja tyttärilleni, kun taas Hanssi ja pojat ovat selvästi rauhallisempaa sorttia.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) 2013. Ravintola- ja suurtaulousalan koulutuksesta olen valmistunut vuonna 1998 ja Koulutetun hierojan tutkinnon sain vuonna 2006. Ryhmäliikunnanohjausten parissa olen toiminut parikymppisestä asti ja matkan varrella olen kouluttanut itseäni ryhmäliikunnan alalla runsaasti. Tuntiohjauksiini kuuluvat mm. perusjumppatunnit, TRX, Zumba, Samba, BodyBalance, Pilates, Tankourheilu (Fitpole), Kahvakuula Sisäpyöräily, CXWorks ja kaikenlaiset ja kaikenikäisille suunnatut ryhmä - ja yksityistunnit.

Olen "vihreä" taikka "porkkana" ja se näkyy niin kotona kuin omissa ruokailutottumuksissani. Kierrätän tölkit, lasit, maitopurnukat yms. sekä suosin Luomua! Animalian listoilta olen napannut kosmetiikkalistat.  Pyrin toimimaan lasten, eläinten ja luonnon eduksi. Toivonkin että ihmiskunta osaisi arvostaa maapallon varallisuutta.


Terveyttä ja liikkumisen iloa!